Lunchwandeling vanuit Peer!

Lunchwandeling vanuit Peer!

Laden Events

« Alle Events

  • Dit event is voorbij.

Lunchwandeling vanuit Peer!

19 januari 2022 @ 12:00 - 13:30

8,70€
Netwerkwandeling vanuit Peer!

Lunchwandeling vanuit Peer!

Elke woensdag kun je met andere professionals en zp’ers netwerken tijdens een lunchwandeling vanuit Peer!. Je krijgt een lunchpakketje van Peer! mee. We beginnen bij Peer! en maken een wandeling, waar het ontmoeten centraal staat.

Organisatoren

Er is altijd iemand bij van Peer! of Ondernemershart die een werkvorm faciliteert om elkaar te ontmoeten en/of een ondernemer die iets vertelt over zijn bedrijf.

Ondernemershart

OndernemersHart in Amersfoort is een waardenetwerk voor zelfstandige ondernemers die ondernemen vanuit hun hart. Deze bijzondere ondernemers begrijpen de wisselwerking tussen geven en ontvangen. Zij zoeken verbinding en willen elkaar helpen en versterken. Vertrouwen is de basis voor gunning en samenwerking.

Peer!

Peer! is een Seats2meet-locatie die werkplekken, vergaderzalen, trainings- en coachruimtes aanbiedt. Bij Peer! werken veel professionals uit de zakelijke dienstverlening, zp’ers, maar ook mensen die een ‘thuis’werkdag hebben of een functie waarbij ze veel onderweg zijn. Hier ontstaan er samenwerkingsverbanden en worden er verbindingen gelegd. Sluit jij je ook aan bij de community? We faciliteren deze ontmoetingen met een online omgeving, waar je automatisch ingecheckt bent als je een werkplek hebt geboekt. In deze online omgeving kun je ook op de andere locaties zoeken naar relevante contacten.

 

Gegevens

Datum:
19 januari 2022
Tijd:
12:00 - 13:30
Kosten:
8,70€
Evenement Categorie:
Website:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-lunchwandeling-peer-247093853367

Organisatoren

Peer!
Ondernemershart

Locatie

Peer!
Maanlander 14a
Amersfoort, Nederland
+ Google Maps

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.