Over Peer!

Over Peer!

Over Peer!

over peer!

volg Peer!

Mensgericht en duurzaam

Over Peer!

Een plek waar je jezelf kan zijn, waar je gelijkgestemden kunt ontmoeten in een altijd veranderende wereld. Waar we elkaar helpen wendbaar en veerkrachtig te reageren op zakelijk en persoonlijk vlak op de ontwikkelingen in de wereld. We werken actief aan een sfeer waar veiligheid, ruimte en warmte centraal staan, waar je je kunt voeden met inspiratie en kennis van gelijkgestemden.

Binnen het ecosysteem van Peer! zijn meerdere netwerken, waar je je bij kunt aansluiten. Voor een overzicht van alle netwerken, kun je terecht op de netwerkagenda op Ondernemershart.
Kies het voor jou relevante netwerk:
– Bewust Eemland – voor therapeuten en coaches
– Open Coffee Amersfoort – voor zzp’ers en klein MKB
– Ondernemershart Business Club – klankbordgroep voor zelfstandige professionals
– Private Dinner Community / Platform Teamleren – bedrijfs- en organisatiekundige thema’s in de corporate omgeving.

Over Monique

416429854_711118131151165_1716264914922249635_n
Coördinator & eigenaar

Monique van de Kamp-Schut

Als ondernemersdochter ben ik al jong in contact gekomen met de bijzondere dynamiek van het ondernemen. Mijn vader was al wat ouder toen hij ondernemer werd en ik kon goed zien wat ondernemen met hem deed als persoon.

Later ging ik bij de belastingdienst startende ondernemers voorlichten over de inkomsten- en de omzetbelasting en weer zag ik wat het met mensen deed om ondernemer te worden. Niet iedereen die zich ingeschreven had als ondernemer kon de stap maken om alle facetten van het ondernemerschap op te pakken en velen stopten dan ook al voordat hun eerste jaar erop zat.
Bij de Belastingdienst kwam ik Seats2meet tegen. Wat een mooi concept, want door samenwerking en door kennis te delen, komen we verder in ons leven. Ik denk dat een hoop starters die ik bij de belastingdienst tegenkwam, niet hadden hoeven stoppen als er meer onderlinge steun was geweest.
Bij Peer! kan ik mensen verbinden en door de vele gesprekken met startende ondernemers ben ik in staat de kracht van mensen in ondernemerschap te activeren. Ik ben er ook van overtuigd dat als mensen zich gedragen voelen, ze de ruimte hebben om zich verder te ontwikkelen. Ik zorg er graag voor dat Peer! hier de ruimte voor biedt.