Over Peer! en ons team

Over Peer! en ons team

Over Peer! en ons team

over peer!

volg Peer!

Mensgericht en duurzaam

Over ons

Een plek waar je jezelf kan zijn, waar je gelijkgestemden kunt ontmoeten in een altijd veranderende wereld. Waar we elkaar helpen wendbaar en veerkrachtig te reageren op zakelijk en persoonlijk vlak op de ontwikkelingen in de wereld. We werken actief aan een sfeer waar veiligheid, ruimte en warmte centraal staan, waar je je kunt voeden met inspiratie en kennis van gelijkgestemden.

Binnen het ecosysteem van Peer! zijn meerdere netwerken, waar je je bij kunt aansluiten. Voor een overzicht van alle netwerken, kun je terecht op de netwerkagenda op Ondernemershart.
Kies het voor jou relevante netwerk:
– Bewust Eemland – voor therapeuten en coaches
– Open Coffee Amersfoort – voor zzp’ers en klein MKB
– Ondernemershart Business Club – klankbordgroep voor zelfstandige professionals
– Private Dinner Community / Platform Teamleren – bedrijfs- en organisatiekundige thema’s in de corporate omgeving.

Over Peer! en ons team

Over Peer! en ons team
Coördinator / eigenaar

Monique van de Kamp-Schut

Als ondernemersdochter ben ik al jong in contact gekomen met de bijzondere dynamiek van het ondernemen. Mijn vader was al wat ouder toen hij ondernemer werd en ik kon goed zien wat ondernemen met hem deed als persoon.

Later ging ik bij de belastingdienst startende ondernemers voorlichten over de inkomsten- en de omzetbelasting en weer zag ik wat het met mensen deed om ondernemer te worden. Niet iedereen die zich ingeschreven had als ondernemer kon de stap maken om alle facetten van het ondernemerschap op te pakken en velen stopten dan ook al voordat hun eerste jaar erop zat.
Bij de Belastingdienst kwam ik Seats2meet tegen. Wat een mooi concept, want door samenwerking en door kennis te delen, komen we verder in ons leven. Ik denk dat een hoop starters die ik bij de belastingdienst tegenkwam, niet hadden hoeven stoppen als er meer onderlinge steun was geweest.
Bij Peer! kan ik mensen verbinden en door de vele gesprekken met startende ondernemers ben ik in staat de kracht van mensen in ondernemerschap te activeren. Ik ben er ook van overtuigd dat als mensen zich gedragen voelen, ze de ruimte hebben om zich verder te ontwikkelen. Ik zorg er graag voor dat Peer! hier de ruimte voor biedt.
Eigenaar

Sandra Barth

Sinds oktober 2021 ben ik weer mede-eigenaar van Peer! In 2015 richtte ik Peer! op samen met Mirjam Gaasterland en ben van 2019 tot 2021 weer als freelance consultant gaan werken. In de jaren voor Peer! heb ik tien jaar gewerkt bij Ordina Consulting als management consultant en een aantal jaar bij Twynstra Gudde. Ik kan me dus verplaatsen hoe het is om een groep te begeleiden bij een vergadering of training en niet je druk te hoeven maken over facilitaire zaken. Dan wil je immers op de inhoud en je gasten focussen.

Over Peer! en ons team
Vanwege corona stopte mijn opdracht bij een adviesbureau. Omdat er net op dat moment een vacature voor mede-eigenaar was bij Peer!, was het voor de hand liggend dat ik de draad weer zou oppakken. Mijn ondernemerszin en hands on mentaliteit kan ik hier mooi toepassen, samen met mijn ervaring in het bouwen van communities en creëren van een warme, gezellige, veilige omgeving.
Het OndernemersHart in Amersfoort en omstreken

Onze samenwerkingspartners

Met deze partners werken we samen, waardoor we gezamenlijk hét ondernemershart van Amersfoort zijn. Peer! faciliteert hierbij de verhuur van vergaderruimtes.

Open Coffee Amersfoort

Open Coffee Amersfoort

Joyce Hardeman

Open Coffee Amersfoort organiseert maandelijks een open koffie en een open borrel.

OndernemersHart in Amersfoort

OndernemersHart in Amersfoort bouwt aan een ecosysteem van ondernemers, waarin het delen van waarde en co creatie centraal staan.

Project Match2work

Project Match2work

Sylvia Bakker

Project Match2Work verbindt onderwijs en bedrijven. Jongeren denken mee met bedrijven d.m.v. een “casus” en maakt de koppeling van theorie en praktijk.