Peer! Dinner Community - Platform Teamleren

Peer! Dinner Community - Platform Teamleren

Laden Events

« Alle Events

  • Dit event is voorbij.

Peer! Dinner Community – Platform Teamleren

28 juni 2022 @ 16:30 - 20:00

€17,50

Peer! Dinner Community – Platform Teamleren

Tijdens deze interactieve, dynamische bijeenkomsten werken we met de Open Space methode onder begeleiding van Remi-Armand Collaris. Iedere (agile, scrum of team)coach, trainer en/of teamleider mag werkvormen inbrengen om uit te proberen. Deelnemers geven feedback en denken mee hoe je het beter kunt maken én we leren van elkaar. Er is ook voldoende ruimte voor ontmoeten. Geef het bij je aanmelding aan als je een werkvorm in wilt brengen. Maar dat hoeft natuurlijk niet!

Deze keer: Wervelend werken

Het afgelopen Peer! Diner was een groot succes met een bijdrage over virtual reality games en een over speels samenwerken. In die laatste kwam een vraag voorbij over samenwerken zonder (langlevende) teams. Dit onderwerp kreeg in de inventarisatie van mogelijke onderwerpen voor de komende platformsessies ook nog de meeste stemmen. Dat zette Remi-Armand aan het denken. Hebben we wel altijd teams nodig om samen te werken? Kunnen ze soms ook in de weg zitten? Je ervaart het resultaat op 28 juni.
Deze keer is het thema Wervelend werken. Ik heb een werkvorm rond Spiral Dynamics en teamwork en een werkvorm rond Dynamisch organiseren (zonder vaste teamstructuur) voorbereid. Heb jij ook een leuke werkvorm om uit te proberen, laat het ons weten, dan komt dit ook op de agenda.

Over het Platform Teamleren

Het Platform Teamleren heeft tot doel om het concept Teamleren praktisch toegankelijk te maken. Als basis gebruiken we het gedachtegoed en de werkvormen uit onze boeken ‘Praktisch op weg naar Teamresultaat’ en ‘Ontlok teamenergie in jouw organisatie’.
Peer! Dinner Community bestaat uit professionals die zich bezighouden met het ontwikkelen van mensen en organisaties en kennisdeling en ontmoeten staan centraal in deze community.

 

 

De prijs is inclusief diner, koffie, thee en drankjes.

Aanmelden: boekingen@peer033.nl

Gegevens

Datum:
28 juni 2022
Tijd:
16:30 - 20:00
Kosten:
€17,50
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Remi-Armand Collaris
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Peer!
Maanlander 14a
Amersfoort, Nederland
+ Google Maps

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.