Platform Teamleren

Platform Teamleren

Laden Events

« Alle Events

  • Dit event is voorbij.

Platform Teamleren

5 september 2022 @ 17:00 - 21:00

€19,95

Platform Teamleren

Graag delen we een leuk nieuwtje: vanaf eind augustus hebben we met Peer! een extra locatie. We krijgen er dan drie ruimtes bij. En dat niet alleen, het is in het kantoor van Scrum Facilitators van Ziryan Salayi, de SF Experience! We hebben deze superleuke samenwerking aan kunnen gaan en om dit te vieren, nodigen we je graag uit om deze locatie te bekijken op 5 september van 17.00 tot 21.00 uur. Het is in Amersfoort aan de Computerweg 37.

Platform Teamleren met Rémi-Armand Collaris

Wie ons een beetje kent, weet dat we dat niet doen met alleen een hapje en een drankje, maar we gaan vooral ook interactief met elkaar aan de slag. En daarom hebben we het Platform Teamleren op dezelfde dag gepland. Het Platform Teamleren is een open netwerk van managers, trainers en teamcoaches die teams begeleiden. Met de open space methode kunnen alle deelnemers interactieve werkvormen uitproberen. Rémi-Armand Collaris, trekker van het Platform Teamleren heeft ook altijd leuke werkvormen waar je de eerstvolgende bijeenkomst met je team gelijk mee aan de slag kunt.

Ziryan Salayi van Scrum Facilitators

En dat is nog niet alles: Ziryan Salayi is er ook bij deze keer en hij zal ook een werkvorm faciliteren. Maak dus niet alleen gebruik van deze gezellige gelegenheid om onze nieuwe locatie te bekijken, maar vooral ook om na de zomer weer geïnspireerd aan het werk te gaan.

Zelforganisatiesimulatie door Ziryan Salayi

In veel organisaties zie je dat er volop aandacht is voor zelforganisatie en zelfsturing. De rol van de manager verandert terwijl het gevoel en verantwoordelijkheid van aansturen blijft. In deze sessie gaan wij met een game ervaren wat de kracht van zelforganisatie is en doen we een debrief waarin we inzoomen op wat dit met jou als manager en als deelnemer doet.

Schaalwandeling door Remi Armand Collaris

De schaalwandeling is gebaseerd op oplossingsgericht coachen. Als mensen een probleem hebben, wordt naar het probleem gekeken. Bij oplossingsgericht coachen kijk je juist naar de toekomst. Hoe ziet dat eruit? Dan waar sta je nu? Via de schaalwandeling maak je het fysiek: via een schaal op de grond tussen nul en tien ga je ergens staan. Door middel van interviewvragen wordt de coachee bevraagd en wordt er informatie verzameld om met elkaar te komen tot een strategie. Na de bijeenkomst kun je het dialoog werkblad downloaden op het platform.

Praktisch

Het Platform Teamleren is gratis! Rémi-Armand Collaris en Ziryan Salayi delen hun kennis in dit platform. We vragen alleen een bijdrage voor het diner en drankjes à €19,95. Je kunt ter plekke pinnen bij binnenkomst. Meld je aan via boekingen@peer033.nl, uiterlijk 2 augustus. Dat is ook de uiterste datum om te kunnen afzeggen i.v.m. de gemaakte kosten voor het eten.

De prijs is inclusief diner, koffie, thee en drankjes.

Gegevens

Datum:
5 september 2022
Tijd:
17:00 - 21:00
Kosten:
€19,95
Evenement Categorieën:
,

Locatie

SF Experience
Computerweg 37
Amersfoort,

Organisator

Remi-Armand Collaris
Bekijk de site van Organisator

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.