Broodfonds Het Middelpunt

Broodfonds Het Middelpunt

Laden Events

« Alle Events

Broodfonds Het Middelpunt

1 maart 2024 @ 16:00 - 2 maart 2025 @ 21:00

Brood fonds logo
Een nieuw Broodfonds van start

Per 1 maart van dit jaar is in Amersfoort een nieuw broodfonds van start gegaan onder de naam Het Middelpunt. Een broodfonds is een collectieve voorziening voor arbeidsongeschiktheid, ontwikkeld dóór en vóór ondernemers. Het wordt ook wel ‘schenkkring’ genoemd. Een broodfonds bestaat uit minimaal twintig tot maximaal vijftig ondernemers. Je steunt elkaar bij ziekte. Daarvoor zet je elke maand een vast bedrag opzij. Wie langdurig ziek is, krijgt van de anderen schenkingen om van te leven voor een periode van maximaal twee jaar. De maandelijkse inleg varieert van € 33,75 tot € 112,50. Bij een inleg van € 33,75 krijg je € 750,00 per maand uitgekeerd in geval van ziekte. Leg je per maand € 112,50 in, dan krijg je € 2.500 per maand uitgekeerd.

In tegenstelling tot een reguliere verzekering is een broodfonds gebaseerd op vertrouwen. Het is belangrijk dat je elkaar kent. Daarom organiseren broodfondsen een aantal bijeenkomsten per jaar, waaronder één algemene ledenvergadering, zodat de leden elkaar leren kennen.

Broodfonds Het Middelpunt

Broodfonds Het Middelpunt bestaat nu uit 27 ondernemers die allemaal uit de regio Amersfoort komen. We hebben ruimte voor nieuwe ondernemers. Je kan deelnemen als je bij toetreden arbeidsgeschikt bent, als je ondernemer bent en als je minimaal gemiddeld €750,- per maand netto winst uit je onderneming haalt. Dit moet je bij inschrijving aantonen door bijvoorbeeld een jaarrekening te laten zien. Wat voor activiteit je doet is niet belangrijk.

Ben jij geïnteresseerd ?

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten, kijk dan eens op de website van https://www.broodfonds.nl/. Je kan ook een mailtje sturen naar Wilma de Jong, secretaris van dit broodfonds,  dejongvrouw@gmail.com. Wij nemen dan contact met je op.

Gegevens

Begin:
1 maart @ 16:00
Einde:
2 maart 2025 @ 21:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.broodfonds.nl/meedoen/in_de_buurt

Organisator

Broodfonds
E-mail
dejongvrouw@gmail.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Broodfonds Het Middelpunt
Engweg
Hoogland, 3828 CJ
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.