Vergaderruimtes en trainingsruimtes in Amersfoort

Vergaderruimtes en trainingsruimtes in Amersfoort

volg Peer!

Vergaderruimtes en trainingsruimtes in Amersfoort

multifunctionele vergaderruimtes

We beschikken over drie trainingsruimtes en diverse vergaderruimtes met verschillende indelingen, geschikt voor elk soort vergadering of training. Onze locatie ligt in het midden van het land. Je kunt bij ons in een informele, gastvrije setting vergaderen en uiteraard beschikken we over alle gewenste faciliteiten. Bovendien hanteren we een vriendelijke prijs.

Flexibel

Opzeggen of wijzigen kan tot 24 uur van te voren, buffetten tot 48 uur van te voren. Het is mogelijk om 24/7 zelf de boeking te maken of aan te passen.

‘Je mag jezelf zijn’

Wat onze klanten het meeste aan ons waarderen is onze ontspannen gastvrijheid en persoonlijke aandacht. Ze ervaren Peer! als een plek waar rust en ruimte is om jezelf te zijn.

vergaderruimes en trainingsruimtes in Amersfoort

Kies de gewenste opstelling
voor je training.

Vergaderruimtes en trainingsruimtes in Amersfoort

Volledige ontzorging, daar zijn we bij Peer! goed in. We bieden alles wat je van een complete vergader- of trainingsruimte kunt verwachten:

  • alle soorten audiovisuele middelen
  • ontbijt, lunch en diner
  • versgemalen bonen koffie
  • standaard een flipover met stiften
  • mogelijkheden om in groepjes uiteen te gaan
  • goed bereikbaar: vlak onderaan de afslag Amersfoort-Noord van de A1
  • gratis parkeren
  • gratis wifi.

Het is zo fijn dat de tafels al precies goed staan voor onze groepsgrootte als we komen. Er wordt voor gezorgd, zonder we dat hoeven te vragen.

Compleet, licht, ruim en verzorgd

Onze vergaderzalen

Optimisme

Optimisme

Een prettige ruimte voor coaching of vergaderingen tot vijf personen.

vergaderen in amersfoort

Inspiratie

Een representatieve ruimte met boardroom table voor coaching of vergaderingen tot acht personen.

Ontmoeting

Ontmoeting

Een lichte ruimte met vergadertafels tot 16 personen. In een kring of theateropstelling is er ruimte voor 30 personen. Ook zeer geschikt voor trainingen.

Innovation

Innovation

Een prettige ruimte voor coaching of vergaderingen tot vijf personen.  In deze ruimte bevindt zich ook de showroom van één van onze impact ondernemers.

vergaderruimte en trainingsruimte in amersfoort

Connection

De Connection is onze grootste ruimte, zeer geschikt voor groepen. Bij trainingen is er voldoende ruimte om in groepen uiteen te gaan. Een U-, theater- of caféopstelling zijn allen mogelijk. De zaal beschikt over een zithoek, diverse tafels naar wens op te stellen en diverse werkplekken.

Synergy

Deze ruimte beschikt over een spreektafel met scherm en twee bureaus met scherm. De ruimte is een paar dagen per week in gebruik door een impact ondernemer, een duurzame architect, wat de ruimte ook uitademt door zijn meubelontwerpen en kunst van eigen hand.

Bij onze trainingen kunnen mensen nog wel eens geraakt of emotioneel worden. Dan is het fijn om bij deze kleinschalige, gemoedelijke locatie te zijn, zodat daar ook ruimte voor is in een veilige setting.

WhatsApp Image 2021-10-20 at 12.58.26 2
vergaderruimtes en trainingsruimtes in Amersfoort

Monique

06-29939642
monique@peer033.nl

Neem gerust een kijkje voor je boekt.

Kennismaken?

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Je kunt met een druk op de knop een afspraak met Monique van de Kamp-Schut inplannen voor een kennismaking en rondleiding. Dan leggen we je ons concept uit en leiden we je rond door onze locatie.

Vul het formulier hieronder in en je wordt zo snel mogelijk benaderd om een afspraak te maken.