jouw bedrijf centraal
met het netwerk van
Peer! 

De technologische en – daaraan gekoppeld – maatschappelijke ontwikkelingen gaan in razendsnel tempo. Als bedrijf is innovatie en aanpassen hét antwoord om de ontwikkelingen te kunnen bijbenen. De experts van Peer! zijn er voor elke MKB-ondernemer in Amersfoort, om te helpen bij innovaties, vernieuwingen. Wij kunnen je helpen wendbaar te blijven en je business model te vernieuwen.

Peer! kan je namelijk helpen ideeën om te zetten in een kloppend verdien- en business model. Kom langs op ons spreekuur!

Innovatiespreekuur

SNEL ANTWOORD OP VRAGEN

Het innovatie spreekuur is er voor alle MKB-ers in de regio Amersfoort. Loop je tegen kwesties aan bij het innoveren en vernieuwen in je bedrijf? Kom langs, het spreekuur is vrij toegankelijk.

Spreekuur voor al je vragen over innovatie

Innoveren doe je samen. Daarom wil Peer! Innovation je ondersteunen met gerichte antwoorden. Breng zo je innovatie verder.

Daarnaast kan Ad je ook ondersteunen bij het regelen van crowdfunding of subsidie voor een gewenste innovatie.

Wat je vraag of verzoek ook is, het belangrijkste is dat jij bent geholpen met concreet advies en een eventuele doorverwijzing naar een specialist.

Het spreekuur heeft al veel ondernemers succesvol op weg geholpen:

“Het innovatie inloopspreekuur van Ad heeft ons op een andere manier naar de prioriteiten laten kijken. Ad denkt met je mee en stelt vragen waar anderen ophouden” Webenz

“Zeer zinvol als houvast. Na een jaar zijn er nog steeds momenten dat ik het materiaal er even bij pak.” Jeroen Visser

Praktische informatie

Zo gaat dat spreekuur

Het Innovatiespreekuur vindt op vrijdag plaats in oneven weken bij Peer in Amersfoort. Je bent dan van harte  welkom tussen 14.00 en 16.00 uur. Geef je bedrijf een boost en kom langs! Kijk in de agenda van Peer! wanneer het eerstvolgende spreekuur wordt gehouden.

Heb je nu een vraag en wil je niet wachten tot het spreekuur? Neem dan contact op met het innovatie-team via innovation@peer033.nl.

Innovatie-adviseur

Ad Bresser is innovatie-adviseur en innovatieversneller. Hij helpt bedrijven vernieuwingen te versnellen via onder meer StartupInc.

adoorgaan-250x80
amersfoortse-428x80

De PARTNERS van Peer! Innovatie

Ad Bresser

Adviseur innovatie

06 299 396 42