jouw bedrijf centraal
met het netwerk van
Peer! Innovation 

De technologische en – daaraan gekoppeld – maatschappelijke ontwikkelingen gaan in razendsnel tempo. Als bedrijf moet je je aanpassen, anders kun je de ontwikkelingen niet bijbenen. De experts van Peer! Innovation zijn er voor elke MKB-ondernemer in Amersfoort, om te helpen bij innovaties, vernieuwingen. Wij kunnen je helpen wendbaar te blijven en je business model te vernieuwen. Kijk hieronder voor de mogelijkheden.

crowdfunding quickscan

ACTIES EN KOSTEN IN BEELD

Innoveren met behulp van crowdfunding en overzicht krijgen over crowdfunding? Laat je als MKB-ondernemer in Amersfoort adviseren door de experts van Peer! Innovation. Met de Crowdfunding Quickscan brengen zij snel en gemakkelijk het doel, de kosten en de acties in kaart.

Lees meer over wat Peer! Innovation voor je kan doen.

Innovatiespreekuur

SNEL ANTWOORD OP VRAGEN

Ben je MKB-ondernemer in de regio Amersfoort, wil je innoveren en vernieuwen in je bedrijf, maar loop je tegen kwesties aan? Let dan nu goed op, want Peer! Innovation kan je helpen. Kom langs bij het Innovatiespreekuur en krijg gratis antwoord op al je vragen van een ervaren innovatieadviseur.

Ondersteuning voor MKB-ondernemers

Innoveren doe je samen en daarom ondersteunt Peer! Innovation je met gerichte antwoorden, om je innovatie verder te brengen. Daarnaast kan Peer! Innovation je ondersteunen bij het regelen van crowdfunding of subsidie voor een gewenste innovatie.

Wat je vraag of verzoek ook is, het belangrijkste is dat jij bent geholpen met concreet advies en een eventuele doorverwijzing naar een specialist.

De innovatieadviseur

Ad Bresser is innovatieadviseur en innovatieversneller die bedrijven helpt vernieuwingen te versnellen. Meer over Ad vind je op de website van Startup Inc.

Praktische informatie

Het Innovatiespreekuur bestaat sinds een jaar en vindt plaats in de oneven weken op vrijdag van 14.00 tot 16.00 uur.

Locatie: Peer!, Maanlander 14A, 3824 MP Amersfoort

Kijk in de agenda wanneer de eerstvolgende is en kom langs! Reserveren mag via innovation@peer033.nl, maar hoeft niet.

Ad Bresser, co-founder van Peer! Innovation vertelt over het innovatie inloopspreekuur:

Peer! Innovation

DE EXPERTS VAN PEER!
amersfoortse-428x80
adoorgaan-250x80

Ons Team

CO-FOUNDERS

We zetten ideeën om in bedrijven met een kloppend verdien- en business model. Ons team bestaat uit experts uit onze community. Er zijn zes co-founders. Naast deze co-founders hebben we een groot aantal experts met vergelijkbare expertise die we in kunnen zetten om jouw bedrijf te innoveren.

De PARTNERS van Peer! Innovatie

Peter van der Star

Financieel adviseur

Jeroen Broersma

Commercieel adviseur/ oprichter Nexso

Ingrid Verheij

Project- en eventmanager