jouw bedrijf centraal
met het netwerk van
Peer! Innovation 

De technologische en – daaraan gekoppeld – maatschappelijke ontwikkelingen gaan in razendsnel tempo. Als bedrijf is innovatie en aanpassen hét antwoord om de ontwikkelingen te kunnen bijbenen. De experts van Peer! Innovation zijn er voor elke MKB-ondernemer in Amersfoort, om te helpen bij innovaties, vernieuwingen. Wij kunnen je helpen wendbaar te blijven en je business model te vernieuwen.

Peer! Innovation zet namelijk ideeën om in een kloppend verdien- en business model. Ons team bestaat uit experts uit onze community. Er zijn zes co-founders. Naast deze co-founders hebben we een groot aantal experts met vergelijkbare expertise die we in kunnen zetten om jouw bedrijf te innoveren.

Kijk hieronder voor de mogelijkheden

crowdfunding quickscan

ACTIES EN KOSTEN IN BEELD

Innoveren met behulp van crowdfunding en overzicht krijgen over crowdfunding? Laat je als MKB-ondernemer in Amersfoort adviseren door de experts van Peer! Innovation. Met de Crowdfunding Quickscan brengen zij snel en gemakkelijk het doel, de kosten en de acties in kaart.

Lees hier hoe de Quickscan zorgt voor financiering.

Innovatiespreekuur

SNEL ANTWOORD OP VRAGEN

Ben je MKB-ondernemer in de regio Amersfoort, wil je innoveren en vernieuwen in je bedrijf, maar loop je tegen kwesties aan? Let dan nu goed op, want Peer! Innovation kan je helpen. Kom langs bij en krijg gratis antwoord op al je vragen van een ervaren innovatieadviseur.

Lees hier meer over het Innovatiespreekuur.

adoorgaan-250x80
amersfoortse-428x80

De PARTNERS van Peer! Innovatie

Peter van der Star

Financieel adviseur

Jeroen Broersma

Commercieel adviseur/ oprichter Nexso

06 299 396 42