De gezondheidszorg krijgt weer ademruimte maar – ondanks alle steunmaatregelen – wordt het steeds duidelijker dat ondernemers zware klappen hebben gekregen. Naast de economische schade komt er langzamerhand meer oog voor de sociale en psychische gevolgen van de lockdown.

Summerschool

Met de organisatie van een summerschool wil Peer! – in samenwerking met Seats2meet Amersfoort cs – ondernemers een zetje geven maar ze ook aanspreken op hun kracht en creativiteit.
Ben jij als ondernemer op zoek naar mogelijkheden voor een start of doorstart? Dan komt de Summerschool voor jou misschien op het goede moment. Deelname betekent investeren in je netwerk en in verbinden.
Je ‘betaalt’ je deelname met sociaal kapitaal. Dat betekent dat je kennis wil delen, elkaar wil stimuleren en met elkaar wil meedenken over mogelijkheden voor een nieuwe (door)start met je bedrijf.

Het programma

Het programma van de summerschool willen we vooral afstemmen op de behoeften van de deelnemers. Met deze vragenlijst willen we graag informatie verzamelen over jou als ondernemer vóór corona, je huidige situatie en wat jij nodig hebt om vanuit deze situatie verder te komen. Je kunt o.a. aangeven welke onderwerpen voor jou relevant zijn: Durf te vragen / Je missie opnieuw formuleren / Digitalisering / Productontwikkeling / Marketing / Netwerken / Je impact als ondernemer/ welke waarde voeg je toe / Zichtbaarheid………………… etc.

Startdatum

De eerste bijeenkomst is op vrijdag 12 juni van 10.00-12.00 uur. Inloop vanaf 9.30 uur
We starten met een gezamenlijke aftrap. In deze bijeenkomst willen we de vragen die leven en de uitdagingen waar jullie mee geconfronteerd worden verder concretiseren. Op basis hiervan zijn er ongetwijfeld ook mooie combinaties te maken van hulp die je nodig hebt en deskundigheid die je kan bieden. Als je de vragenlijst invult, krijg je een uitnodiging voor de start. Je kunt je ook aanmelden met een mail naar boekingen@peer033.nl.
Na deze bijeenkomst stellen we een programma samen waarmee jij je doel dichterbij kunt halen.

Transitie naar een nieuwe economie

Als Peer! willen we bijdragen aan de transitie naar een economie die toekomstbestendig is. Dat wil zeggen dat bedrijven en ondernemers die thema’s als een circulaire economie, klimaatneutraal, inclusiviteit en diversiteit omarmen een streepje bij ons voor hebben. Als jij als ondernemer de crisis als een kans ziet om aan te sluiten bij deze transitie dan ben je extra welkom.

 

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.