Startershub bij Peer!Elke maand zetten we een activiteit van of bij Peer! in de schijnwerpers. Deze maand is dit de Startershub bij Peer!, van de initiatiefnemers Marian Connotte en Joyce Hardeman.

Bij Peer! is Startershub.nl gevestigd op de ruime vierde etage, de ruimte ‘Connection’. In deze grote ruimte met flexplekken kunnen starters werken aan hun nieuwe bedrijf. Ze kunnen sparren met anderen en zo elkaar verder helpen.

Ondernemen is een werkwoord

‘Wij zijn ook tegen bepaalde zaken aangelopen toen we startten, net als waar andere starters tegenaan lopen. Daar helpen we graag mee. Dat is waarom we Startershub begonnen zijn. Ondernemen is een werkwoord, je kunt het leren.’, aldus Marian in de video.

In deze video (3 min) vertelt Marian wat Startershub doet, hoe ze het doen en wat Marian drijft.

Startershub biedt het volgende:

  • bijeenkomsten “Out of the Box”
  • hub op stap, een wandeling om te sparren
  • LEF training voor als je twijfelt of je wel of niet wilt starten
  • maatwerktrajecten, dan kun je komen co-worken, meedoen aan trainingen en kennissessies
  • ze organiseren kennissessies
  • ze hebben Ondernemersmaatjes, die met starters meelopen
  • één keer per maand is er een Starterscafé.

Meer informatie over de Startershub kun je vinden op startershub.nl.

Startershub bij Peer!

Alleen kom je ver, samen kom je verder

In de veilige Startershub bij Peer! van Joyce en Marian kun je samen ondervinden, ervaringen delen en elkaar helpen. Je wordt opgenomen in hun ondernemersnetwerk. Je ontmoet elkaar tijdens de trainingen, de coworking en de co-creaties. Door met elkaar te sparren en samen te ervaren, leer je wat werkt en wat niet.

Leer van de valkuilen en successen van ervaren ondernemers

Als ondernemer heeft iedereen haar of zijn onzekerheden. We hebben allemaal een klankbord nodig. Als startende ondernemer binnen de HUB, wordt je gekoppeld aan een ondernemersmaatje. Een ondernemersmaatje is een ervaren ondernemer die graag zijn of haar ervaringen met jou deelt. Wat de uitdaging ook is: je staat er niet alleen voor.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.