Peer! is niet zomaar een vergaderlocatie, we faciliteren ondernemers ook met ondernemersvragen en verbinden ze met relevante partijen voor nieuwe samenwerkingsverbanden. Laatst kwam er nog een ondernemer binnengerend: ‘Ik heb een arbodienst nodig!’ en we konden binnen een minuut de link leggen met een andere ondernemer die hem verder hielp. Of een vrijwilliger bij Peer! die nu zover is gere-integreerd, dat ze voor één van de bedrijven kan werken die in ons netwerk zit.

Ondernemershart: het digitale hart van ondernemend Amersfoort en omstreken
Deze kruisbestuiving gaat nu nóg sterker worden, nu Joyce Hardeman bij Peer! gekomen is. Zij is eigenaar van Ondernemershart, hét digitale hart van ondernemend Amersfoort en omstreken. Op OndernemershartinAmersfoort.nl kun je na deze zomer (september) terecht voor:

  • Centrale netwerkagenda Alle bijeenkomsten van de netwerken in Amersfoort staan in een centrale agenda, zodat je niet meer alle afzonderlijke websites af hoeft te struinen. Je hoeft alleen naar Ondernemershart en je kunt de voor jou relevante netwerkbijeenkomsten selecteren. Wel zo efficiënt.
  • Hubs Ondernemershart zal ook een digitale plek zijn waar je de verschillende hubs in Amersfoort kunt vinden. Er zijn diverse hubs in de stad (zowel fysiek en virtueel), die zich op verschillende bedrijven of sectoren richten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de SDG-hub en de Startershub.
  • Advies Bij Ondernemershart kun je advies kunt krijgen bij al je vragen rond je onderneming. Afhankelijk van de grootte van je bedrijf en de aard van de vraag, verbinden we je met de juiste specialist.
  • Business Club Een plek waar je met andere ervaren ondernemers kunt sparren over ondernemerschap. Afhankelijk van de vraag worden er groepen gevormd per sector of juist daaroverheen.

Meer informatie is te krijgen bij Joyce Hardeman, joyce@peer033.nl.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.