Per 1 oktober heeft Hans Smit afscheid genomen als co-owner van Peer!, de Seats2meet locatie in Amersfoort-Noord. Het stokje wordt overgenomen door Sandra Barth. Daarmee zien we een bekend gezicht terug keren want Sandra is de locatie zes jaar geleden gestart. Zij komt weer terug bij Peer! om samen met Monique van de Kamp-Schut de vergader- en flexwerk locatie uit te bouwen, na de afgelopen rustige periode.

Sandra Barth heeft in de tussentijd gewerkt als consultant en coach voor diverse overheids- en welzijnsorganisaties. Nu deze ruimte weer ontstond, is het een logische stap: ‘Ik werk graag met Monique samen en verheug me erop mijn tanden te zetten in de uitdaging om er weer een bruisende locatie van te maken.’ Monique en Sandra zijn druk bezig plannen te maken voor verbetering van de dienstverlening en nóg prettiger vergaderen, coachen en/of flexwerken. ‘Persoonlijke aandacht vinden we erg belangrijk, weten wat de business is van mensen, om ze zo goed mogelijk te kunnen faciliteren’.

Over Peer!
Peer! is een Seats2meet-locatie, een wereldwijde keten met een innovatief vergaderconcept. Via het online systeem kun je eenvoudig een vergader- of coachruimte boeken en natuurlijk een comfortabele (privé)werkplek.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.