Ons Team

Ons Team

Het vaste Peer! team

volg Peer!

co-owner

Monique van de Kamp-Schut

Mijn thema is faciliteren dat mensen met plezier kunnen werken en zich kunnen ontwikkelen. Vrijwel mijn hele arbeidzame leven heb ik hieraan een bijdrage geleverd door als loopbaanprofessional mensen te begeleiden naar en in werk.
Bij Peer! krijgt mijn missie om mensen met plezier te laten werken een hele andere vorm. Praktisch faciliteren maar vooral ook mensen aan elkaar verbinden. Naast mijn verantwoordelijkheid voor de interne organisatie coach ik stagiaires en vrijwilligers die meewerken in het kader van re-integratie of omdat ze 'in-between-jobs' zijn.
In mijn werk voor Peer! staat verbinden centraal evenals de wens om je te blijven ontwikkelen. Dat geldt voor bezoekers van Peer!, voor mijn coachees maar ook van mijzelf. Het gaat vooral om waarde toevoegen.

Onmisbaar

Het Peer!-team

Vrijwilligers spelen een belangrijke rol in de dagelijkse gang van zaken bij Peer! Voor Peer! is hun inzet onmisbaar.
Het vrijwilligersteam bestaat uit Claudia, Jacqueline, Janina, Henriëtte en Yvonne.

Wisselwerking
ZP’-ers vinden hier een netwerk, mogen een meetingspace gebruiken voor een zakelijke afspraak en krijgen de ruimte om hun activiteiten verder te ontwikkelen en uit te breiden.
Voor sommige vrijwilligers is Peer! een goede plek om te re-integreren. Ze raken weer actief betrokken bij de wereld van werk en krijgen coaching en ondersteuning bij herstel na bijvoorbeeld een burn-out of langdurige ziekte.
Vrijwilligers op zoek naar een betaalde baan krijgen coaching bij het maken en uitvoeren van een plan.

Waar werken ook delen is

Neem deel aan de community!

Optimized with PageSpeed Ninja