Ons Team

Ons Team

Het vaste Peer! team

volg Peer!

Mede-eigenaar

Mirjam Gaasterland

Mijn thema is faciliteren dat mensen met plezier kunnen werken en zich kunnen ontwikkelen. Vrijwel mijn hele arbeidzame leven heb ik hieraan een bijdrage geleverd door als loopbaanprofessional mensen te begeleiden naar en in werk.
Als mede-eigenaar van Peer! krijgt mijn missie om mensen met plezier te laten werken een hele andere vorm. Praktisch faciliteren maar vooral ook mensen aan elkaar verbinden. Naast mijn verantwoordelijkheid voor de interne organisatie coach ik stagiaires en vrijwilligers die meewerken in het kader van re-integratie of omdat ze 'in-between-jobs' zijn.
Zowel als loopbaanprofessional als in mijn werk voor Peer! staat verbinden centraal als de wens om je te blijven ontwikkelen, zowel van bezoekers van Peer!, van mijn coachees maar ook van mijzelf. Bij beide rollen draait het vooral om waarde toevoegen.

Mede-eigenaar

Sandra Barth

Mijn thema is het bouwen aan een nieuwe economie, waar een balans is tussen financiën, natuur en mens. Ik doe dit door het ontwikkelen van ecosystemen, waar bedrijven en overheid als samenwerkingspartners zich buigen over vraagstukken rond dit thema.
Ik ben mede-eigenaar van Peer!, een sociaal bedrijf dat zich richt op het samenbrengen van betekenisvolle bedrijven. Peer! werkt zoveel mogelijk duurzaam en sociaal betrokken.

Waar werken ook delen is

Neem deel aan de community!

Optimized with PageSpeed Ninja