Een nieuwe start….

Na een jaar vol lockdowns en masker maatregelen is Peer! open. De ruimten bij Peer! zijn als vanouds te huur, al is alles met een Covid-sausje.  Werken kan alleen in een kamer of in kleine groepen op gepaste afstand. En nu zonder Mirjam!

Afscheid Mirjam Gaasterland

portretfoto Mirjam Gaasterland - Vergaderruimte Amersfoort, Peer!

Bijna ongemerkt en zonder knallend afscheidsfeest, is Mirjam in langzame stapjes bij Peer! vertrokken.
Het is allemaal anders zonder Mirjam, Mirjam regelde alles en was een liefdevol middelpunt bij Peer! Altijd tijd voor een fijn gesprek om daarna weer verder te kunnen!
Mirjam, graag willen we je, zoals dat tegenwoordig gaat, online onwijs BEDANKEN  voor jouw mooie, rustige en liefdevolle inbreng bij Peer! in al die jaren. We hopen je snel weer te zien, al is het dan niet als coördinator.

En dan anders

We zullen het anders doen dan Mirjam, misschien geeneens omdat we het anders willen, maar omdat we anders zijn. Nu digitaal alle systemen goed zetten – codes, wachtwoorden, contracten: het is nog steeds niet allemaal opgelost, maar er wordt hard aan gewerkt. Covid-19 heeft ook hier zijn invloed op ons persoonlijke leven. We moeten onze aandacht verdelen. Terwijl we die liever helemaal bij Peer! hadden willen hebben en bij onze lieve vrienden daar.  De tijd voor een goed persoonlijk contact ontbreekt op het moment.

Daarom wensen we  jullie via deze blog een mooi, gezond en productief nieuw jaar. Vanuit Peer! zullen we er ook dit jaar alles aan doen om jullie de ruimte te bieden elkaar te inspireren en te ondersteunen. Graag tot ziens!

2 Comments

  • Sandra
    Posted 18 januari 2021 14:39 0Likes

    Een hele nieuwe fase voor Peer!. Maar bij Hans en jou is Peer! in goede handen, Monique! Dat gaat helemaal goed komen.

  • Sandra
    Posted 18 januari 2021 14:43 0Likes

    Hans en Monique, heel veel succes samen! Het gaat helemaal goed komen met Peer!, jullie kennende.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.