Dit is mijn nieuwe bericht van 9 februari 2021

Verjaardagen

Ben jij ook zo goed in verjaardagen onthouden? En gaat het nu met corona helemaal niet meer? Dan ben je niet de enige! Ik moet toegeven dat ik er toch al slecht in was. Verjaardagen onthouden. Ja, ik heb ADD en dat is geen excuus, maar lastig is het wel. Al wil ik het daar nu even niet over hebben. Maar wat ik merk is dat ik met de lockdown van het land zelf ook helemaal naar binnen gekeerd raak. Alles gebeurt thuis. Voorheen was er een hele wereld om contact mee te maken. Nieuwe mensen te ontmoeten en je liefdevolle aandacht uit te strekken naar mensen die zich net buiten je inner circle bevinden. Je wereld werd groter.

Nu lijkt het of de wereld kleiner wordt.

Thuis aan het werk, thuis de kinderen aan het lesgeven of zoals ik: op mijn kleindochter aan het passen, en zo goed en zo kwaad als het gaat: een pas overgenomen Peer! Seats2meet draaiende houden. Ik merk dat de buitenwereld een beetje aan het vervagen is.

Verjaardagsfeestje

In normale tijden was het tijd geweest voor een verjaardagsfeestje. Peer! bestaat op 1 februari 6 jaar, dat gaan we vieren! Nu merk ik dat ik de neiging heb om het gewoon maar aan mij voorbij te laten gaan.

Mirjam en Sandra

Het is natuurlijk ook niet helemaal de verdienste van Hans en mij dat Peer! al zolang bestaat. Vooral Mirjam en Sandra hebben Peer! al die tijd uitgedragen. Maar ik merk wel hoe lastig het is om je bedrijf in de picture te houden in deze tijd. Misschien herken je dat?

Hans en Monique

Toch is het zeker het vermelden waard: Peer! bestaat 6 jaar! En wij, als nieuwe eigenaars, hebben de 1e maand erop zitten! Dat is in deze tijd een feestje waard. De moeite waard om het niet zo aan ons voorbij te laten
gaan.

Wall of Fame

Daarom nodig ik je graag uit om met ons te delen: Wat betekent Peer! voor jou? Laat het ons weten in woorden of in foto’s.
Email monique@peer033.nl,
Facebook https://www.facebook.com/PeerAmersfoortNoord
Dan maken we daar een mooie Wall of Fame van!

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.