Wie vaker bij Peer! komt heeft vast wel gezien dat onze centrale ruimte is opgeknapt. Er worden nog wat puntjes op de i gezet, maar we krijgen nu al veel complimenten van onze gasten. ‘Het is veel gezelliger’, ‘Het ziet er chiquer uit’ en ‘Dat is een hele verbetering’. We zijn er zelf ook heel blij en content mee. Als de puntjes op de i staan, zullen we de foto’s delen in de nieuwsbrief en op social media.

Nieuwe menukaart

Niet alleen onze centrale ruimte is opgeknapt, we hebben ook een nieuwe menukaart. Vanaf 1 december kun je ontbijten bij Peer! en bij trek tussen de maaltijden door, kiezen uit een gezond of lekker tussendoortje. We bieden zoals altijd de mogelijkheid om een buffet te bestellen bij vergaderingen en trainingen en breiden dit uit met een drie gangen menu. Voor kleine groepen is het soms ook mogelijk om aan te schuiven, afhankelijk van de grotere groepen die er dan zijn.

Klik hier om naar de menukaart te gaan.

Ontbijt, lunch en diner op zaal

I.v.m. de coronamaatregelen serveren we de maaltijden op zaal of op de werkplek om het aantal contactmomenten zoveel mogelijk te reduceren. Als er maar één groep is, dat is meestal in de avond, is het wel mogelijk om in de gebruikelijke centrale ruimte te eten.

Flexlunch

Vanaf 1 december komt er ook meer variatie in de flexlunch. We zullen dagelijks een ander extra serveren. Wat wordt jouw favoriete dag?
Maandag – tosti
Dinsdag – salade
Woensdag – soep
Donderdag – quiche
Vrijdag – kroket

Onze chef-kok

Uw thuischef, Dave Molenaar, verzorgt al jaren de buffetten bij Peer!. Hij serveert de maaltijden persoonlijk uit aan de gasten. Hij heeft een biologische groentetuin, waarvan hij veel producten gebruikt. Hij heeft jarenlange ervaring in de horeca als chef-kok en maakt de heerlijkste maaltijden, dan eens Nederlands, dan weer Italiaans of Indonesisch. En altijd even gezond en lekker.

Hij kan vanaf nu ook een driegangen diner serveren. Het menu stellen we in overleg samen. Uiteraard wordt er zoals altijd rekening gehouden met wensen als veganistisch, vegetarisch en voedselallergieën.

Misschien weet je wel dat Peer! een sociaal bedrijf is en dat we mensen kansen gunnen. Zo ook Dave Molenaar. Zie hieronder het filmpje dat gemaakt is voor het Landelijk Netwerk Sociaal Coöperatief Ondernemen, LaNSCO, waarin verteld wordt door Sandra Barth waarom we samenwerken met Dave Molenaar.

 

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.