Kantoorruimte huren in Amersfoort

Kantoorruimte huren in Amersfoort

volg Peer!

VERGADEREN - TRAINEN - COACHEN - ONTMOETEN

Vergaderruimte huren

Bij Peer! kun je vergaderzalen huren voor twee tot acht personen (coronaproof). Ook zijn er intieme coachruimtes beschikbaar. In de zakelijke omgeving van Peer! zorgt de gastvrije ontvangst voor een vruchtbare vergadering.

Productief met je team

Vergaderen

De vergaderzalen zijn allemaal licht, ruim en voorzien van snel internet. Naar wens kan er gebruik gemaakt worden van een televisiescherm, beamer, flipover of whiteboard.

Inspirerende leeromgeving

Trainen

Wij beschikken over één trainingsruimte. Vanwege corona is deze geschikt voor maximaal 12 deelnemers (inclusief de trainer) Het is altijd mogelijk om van te voren even te komen kijken, kom gerust langs. Een van onze teamleden zal u rondleiden.

Een intieme, veilige sfeer voor reflectie

Coachen

Er zijn verschillende soorten coachruimtes waar je een keuze uit kunt maken. Er zijn ruimtes met fauteuils en een tafel, waar je een actieve en ontspannen houding kunt afwisselen. Ook zijn er ruimtes waar alleen een tafel staat, als je dat liever hebt.
Er is een massagetafel beschikbaar voor lichaamsgerichte coaching.

Bekijk onze ruimtes

volg Peer! op social media

in Amersfoort

Part time kantoorruimte huren

Naast de mogelijkheid om incidenteel een vergaderruimte te boeken kun je bij ons kantoorruimte huren voor één of meer dagen per week. Wel zo voordelig.

uw kantoor in de community

Flexibel huren

Het huurcontract is geldig voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van één maand. Uitermate flexibel dus. Ook is het mogelijk om Peer! als zakelijk postadres te gebruiken.

overtuig uzelf

Kom een keer kijken

Bel 06-29939642 voor meer informatie. Of kom langs voor een tour.

Professionals ontmoeten elkaar

Peer! is een open community waar elk bedrijf of zelfstandig professional aan deel kan nemen.

Bel Peer! 06-29939642
Optimized with PageSpeed Ninja