Alles is anders – ook bij Peer! (dit bericht is ook als Nieuwsbrief verzonden)

De balans is verstoord. Er wordt minder vergaderd en al helemaal niet getraind. Tegelijk wordt er meer gebruik gemaakt van de free workspaces door mensen die niet langer naar hun werkplek kunnen of mogen.
Het delen van overvloed – we verhuren stoelen en daar zijn altijd nog wel een aantal over – werkt niet meer. Ik vind het erg jammer maar we gaan geld vragen voor de flexplekken. Lees hieronder wat dat voor jou betekent. Tevens vragen we meer aandacht voor het bewaken van de onderlinge afstand. We willen zorgen voor veilige werkplekken.

Wat betaal je voor je flexplek?

Met ingang van 2 november betaal je 15,- per dag of 8,- per dagdeel *.
Je boekt – net als nu – vooraf je werkplek. Bij binnenkomst betaal je met de QR-code.
Als jouw inkomsten onder druk staan of zijn weggevallen. Spreek Mirjam aan, dan leveren we maatwerk.

Wil je samenwerken? Boek dan een private workspace.
Je mag er met z,n tweeën zitten. Het eerste uur betaal je 7,50. Elk volgend uur 5,-.
Het is zaak om tijdig te boeken want het aantal private workspaces is beperkt.

Werken jullie met drie personen of meer: dan boek je een meetingspace.

Last minute bieden we – zolang er ruimte beschikbaar is – de mogelijkheid om een uurtje een private workspace te boeken. Ideaal als je veel moet bellen of voor je conference call. Je betaalt dan vanaf het eerste uur 5,-

(* alle genoemde bedragen zijn ex btw)

Strippenkaart

Kom je vaker, neem dan een strippenkaart. De strippenkaart voor 10 dagen (of 20 dagdelen) geeft 10% korting. Je betaalt dus 135,- i.p.v. 150,-.
De strippenkaart biedt meer voordeel: mocht er weer een lockdown komen dan mag je nog steeds bij Peer! komen werken. Je kunt dan niet meer boeken via het systeem maar door middel van een mail naar boekingen@peer033.nl.

Veilig werken

De lunch
Een volle lunchtafel kan al een tijd niet meer.
Het verdient aanbeveling om zelf voor je lunch te zorgen. Hou wel even pauze. Ga even samen buiten lopen. of praat even met een ander zodat we niet allemaal losse eilandjes worden.
Daarnaast blijven we de mogelijkheid bieden om mee te lunchen.

Een monitor
Bij de werkplekken wordt de 1,5 m. niet altijd in acht genomen. Dat zien we graag anders. Vandaar ook de noodzaak om een private workspace of een meetingspace te boeken als je samen wilt werken. Denk ook aan de mogelijkheid van een monitor. Je kunt een monitor huren voor 15,- of 25,- afhankelijk van de grootte. We bieden ook een kleinere monitor voor een vrijwillige bijdrage.

Mondkapjes
We hanteren geen verplichting maar geven wel een dringend advies om een mondkapje te dragen als je loopt. Op je werkplek kan het weer af.

De toekomst

Optimisme en pessimisme over vaccinaties wisselen elkaar af. Laten we hopen dat we dat deze tijd niet te lang duurt, vooral voor het zorgpersoneel.
Ik merk zelf ook dat het nu veel lastiger is om positief te blijven dan in het voorjaar. Het grijze weer helpt niet echt. Wat mij wel helpt is een mooie boswandeling. Of in de schemering een paar kaarsen aan. En toch ook de contacten bij Peer!
Wat helpt jou om het vol te houden?

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.