Overal om ons heen horen en zien we het: de Black Friday is vanuit de VS naar Nederland over komen waaien. Vanuit duurzaamheidsoogpunt wordt er actie gevoerd tegen deze tendens: laten we minder consumeren!

Aangezien Peer! helemaal voor een duurzame wereld is, doen we wél met Black Friday mee, maar draaien het om: we geven gratis koffie weg! En we vragen jou à la ‘Pay it forward’, een donatie te doen aan Stichting Kinderfeest ter waarde van het bedrag van de koffie.

Stichting Kinderfeest

Deze Stichting zorgt ervoor dat veel kinderen die in armoede leven, toch een verjaardagsfeestje kunnen krijgen. We gunnen elk kind een moment om te stralen, daarom hebben wij dit doel gekozen. De Stichting heeft al lange tijd een band met Peer!, want ze komen hier regelmatig vergaderen. Een kinderfeestje kost al gauw vijftien euro per kind. Denk maar aan de uitnodigingen, de locatie, de activiteit en het eten en drinken voor alle kinderen. De jarige nodigt gemiddeld zes vriendjes uit. Je begrijpt het al: iedere donatie helpt, elke gift is welkom!

Met een donatie van €15,- kunnen wij één kind uitnodigen op een feestje.

Hoe werkt het?

  1. De actie is alleen geldig op 25 november 2022.
  2. Ga op 25 november naar ons boekingssysteem en boek een vergaderzaal, trainings- of coachruimte.
  3. Voer de vouchercode ‘BlackFridayCoffee’ in.
  4. Je betaalt €0,00 voor de koffie, thee en water. Je kunt dit bedrag uitsparen, of:
  5. Doneer het aantal personen x €7,50 aan Stichting Kinderfeest.

We hopen je graag snel te ontmoeten bij Peer!

Monique, Joyce en Sandra

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.