Welkom bij Peer Academy

We leven in een tijd waarin we steeds meer online, maar ook fysiek met elkaar verbonden zijn. Dit vraagt andere manieren van organiseren, samenwerken en ondernemen. Bij de Peer Academy leer je hoe je in de verbonden netwerksamenleving van vandaag kunt ondernemen en werken. Door robotisering worden de zogenaamde white en blue collar jobs overbodig. De vaardigheden van de 21e eeuw vragen van ons dat we meer vanuit ons hart leven en werken. Naast artificial intelligence zal heartificial intelligence ook een grote rol gaan spelen.

experimentVanuit deze intentie werken we aan experimenten: Business Circles4.0, Reflecteren met Peren en Awareness sessies. Zie voor meer informatie onze agenda. We broeden ook op andere leuke nieuwe dingen.

 

61055588-plant-sprout-flat-icon-with-long-shadow

Ook zijn we aan het broeden op nieuwe kiemen, die in 2017 kunnen ontspruiten. Zo zijn we een nieuwe taal aan het ontwikkelen en komt er een programma om je vaardigheden als ondernemer/ondernemende medewerker voor de 21e eeuw te versterken.

 

Hou onze social media kanalen in de gaten, om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Kijk het onderstaande filmpje, waarin Sandra en Yvonne vertellen wat hun ervaring was na de Why-sessie van de Peer Academy voor 2017:

 

Het team van Peer! Academy

 

Jacco Hoving

Trainer en coach

Koen Linders

Websitebouwer en trainer

Yvonne Hogt

Host, coach en facilitator

Charlotte Duzong

Events & Marketing